Bereken de kost van jouw keuken- of badkamerrenovatie

Er komt heel wat kijken bij een nieuwe badkamer of keuken. Dat gaat van de stijl en de kleur van de tegels tot de juiste verlichting. Het zijn vragen waar je gemakkelijk antwoorden op vindt, maar de belangrijkste vraag blijft vaak onbeantwoord: wat kost dat nu allemaal? Onze renovatiecalculator brengt redding!

Kostenplaatje op maat

Wil je oud meubilair laten uitbreken, nieuwe leidingen trekken of een muurtje afbreken om meer openheid te creëren. Of wil je simpelweg een ligbad vervangen door een inloopdouche? Van een complete renovatie tot een kleine klus, Sleurs & Vangompel staat voor je klaar!

Om een inschatting te krijgen van de kosten van jouw renovatie, kan je beroep doen op onze renovatiecalculator. Geef de oppervlakte van de te renoveren ruimte in en het gewenste afwerkingsniveau. Bepaal vervolgens welke werken je door Sleurs & Vangompel wil laten uitvoeren, wat je zelf voorziet en welke toestellen je wenst te plaatsen. Meteen hierna ontvang je via mail jouw prijsberekening. Lekker eenvoudig!

Bereken de kostprijs van jouw keuken of badkamerrenovatie

Renovaties van A tot Z

Twijfel je na het invullen van de renovatiecalculator nog over de stijl of zoek je inspiratie? Kom dan langs in onze ruime showroom in Bocholt. Je vindt er meer dan 80 opstellingen van keukens en badkamers. Of maak een afspraak met één van onze renovatieadviseurs die je persoonlijk begeleiden en een voorontwerp of offerte opmaken.

Maak een afspraak in onze showroom

Badkamer of keuken renoveren?

Bereken de kost van jouw keuken- of badkamerrenovatie