Een veilige en comfortabele badkamer op 1 dag

Droom je van een comfortabele inloopdouche, maar krijg je nachtmerries van grote verbouwingen? Sleurs & Vangompel kan met enkele aanpassingen jouw badkamer binnen 1 dag een pak praktischer én veiliger maken. Zo kan jij ook op jouw oude dag in alle veiligheid genieten van een verkwikkende douche of een heerlijk warm bad.

Van bad naar inloopdouche

De hoge instap en gladde bodem van je bad kunnen risico’s met zich meebrengen, en al zeker voor mensen die niet meer goed ter been zijn. Wij kunnen op 1 dag je bad vervangen door een handige inloopdouche. Door de lage instap, anti-slipvloer en eventueel een handgreep zal je in alle veiligheid genieten van een douche. Dankzij de afwerking met kwalitatieve materialen zal je volledige badkamer er een pak frisser uitzien. We zorgen er eveneens voor dat er zo weinig mogelijk voegen en naden zichtbaar zijn. Zo heb jij minder onderhoud, blijft je badkamer hygiënisch én zal ze langer meegaan.

Van bad naar instapbad

Dit is de ideale oplossing voor wie in alle veiligheid van een heerlijk warm bad wil genieten. Zo heeft een instapbad een opening aan de zijkant waardoor je er gemakkelijk in -en uit kan stappen. Daarnaast kan je ook kiezen voor een thermostaatkraan met cool-touch en extra handgrepen voor meer veiligheid tijdens het baden of douchen. Wij werken bovendien jouw instapbad af met zo weinig mogelijk naden zodat je vrijwel geen onderhoud hebt en alles hygiënisch blijft.

Van hoge opstap naar inloopdouche

De douche is een plaats waar een ongelukje of valpartij snel gebeurd is. Je kan struikelen over de hoge rand bij het in -of uitstappen of uitschuiven op de gladde douchevloer. Dat is verleden tijd met een inloopdouche. Als die is afgewerkt met een anti-slipvloer, thermostaatkraan en eventueel extra handgrepen geniet je van een veilige badkamer bij jou thuis. Net als onze baden werken wij ook onze douches af met weinig tot geen naden zodat je minimaal onderhoud hebt.

Van staand toilet naar hangtoilet

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan een hangtoilet. Eerst en vooral kan je bij een hangtoilet zelf de zithoogte bepalen. Als je moeilijk ter been bent en comfortabel naar het toilet wil gaan, kan je extra beugels plaatsen om gemakkelijk te gaan zitten of rechtstaan. Je kan ook kiezen voor een toilet met spoelfunctie waardoor je geen wc-papier hoeft te gebruiken. Tenslotte is een hangtoilet bijzonder hygiënisch door de antikalkcoating en kan je ook de vloer onder het toilet eenvoudig reinigen.

Een aangepaste badkamer op 1 dag

Maak een afspraak in onze showroom met één van onze badkameradviseurs en kies uit ons ruim gamma aan materialen. Vervolgens maken wij vrijblijvend een offerte op. Eens die is goedgekeurd, komen onze monteurs ter plaatse om je oude douche of badkamer uit te breken, alles af te voeren en tenslotte jouw nieuwe badkamer te installeren. En dit alles binnen 1 dag tijd!

Bereken de kosten van jouw badkamerrenovatie

Gebruik onze renovatiecalculator en ontvang in een handomdraai een kostenberekening op maat.

Renovatie berekenen
Een veilige en comfortabele badkamer op 1 dag